Korting vakantie Egeïsche Kust 🏝️ Zeytinada

Prijs€567,-€683,- -17%
Vertrek opMaandag 12 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Turkije »  Egeïsche Kust »  Torba
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Turkije ☀ 8 Dagen in Zeytinada, Torba ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 567,-  ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ Korting vakantie Egeïsche Kust - Turkije met vertrek op maandag 12 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Zeytinada

8-daagse Zonvakantie naar Egeïsche Kust bij Zeytinada. Sfeervol en gemoedelijk, Oase van rust bij 't zwembad, Gratis shuttle naar het strand, Met de dolmus naar Bodrum & inclusief transfers.. Een eitje, vers gebakken brood en Turkse thee onder de prachtige bougainvillas. Wat een perfect begin van een heerlijke vakantiedag! In dit kleinschalige boutique hotel hangt een aangename gemoedelijke sfeer. Niets moet, alles mag. Het zwembad is perfect voor wat rust. Wandelend door de botanische tuinen ben je onderweg naar het spa centrum voor een heerlijke hammam behandeling. Wat was dat heerlijk! Met de shuttle bus van het hotel kunt makkelijk een dagje naar het strand en wanneer je het hotel uitloopt ben je zo in het centrum.

Korting vakantie Egeïsche Kust 🏝️ Zeytinada
Korting vakantie Egeïsche Kust 🏝️ Zeytinada
Korting vakantie Egeïsche Kust 🏝️ Zeytinada
Korting vakantie Egeïsche Kust 🏝️ Zeytinada

Vakantie highlights

  • Sfeervol en gemoedelijk, Oase van rust bij 't zwembad, Gratis shuttle naar het strand, Met de dolmus naar Bodrum & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 12 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!