Aanbieding zonvakantie Lycische Kust 🏝️ Rixos Premium Gocek

Prijs (per persoon)€1107,-€1287,- -14%
Vertrek opMaandag 23 oktober 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Lycische Kust »  Göcek
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in Rixos Premium Gocek, Göcek ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1107,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Aanbieding zonvakantie Lycische Kust - Turkije met vertrek op maandag 23 oktober 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Rixos Premium Gocek

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij Rixos Premium Gocek. Alleen voor volwassenen, Dompel je onder in luxe, Geniet op strand van Secret Bay, Voel de pure romantiek, Een culinair feest op je bord, Compleet fit & wellness programma & inclusief transfers.. Rixos Premium Gocek is in één woord wow! Je valt in verbazing van de meer dan comfortabele kamers, de keuze aan restaurants, de service en het culiniare genot dat op je bord verschijnt. In de Bistro kan je zelfs 24 uur terecht voor de lekkere trek. Luxe lijkt bij Rixos Premium Gocek te zijn uitgevonden. En de romantiek bloeit op als je samen van je vakantie geniet, want hele jonge kinderen komen hier niet. Wil je nog meer rust? Dan lig je lekker te luieren op een privé pavillion op het strand van Secret Bay.

Aanbieding zonvakantie Lycische Kust 🏝️ Rixos Premium Gocek
Aanbieding zonvakantie Lycische Kust 🏝️ Rixos Premium Gocek
Aanbieding zonvakantie Lycische Kust 🏝️ Rixos Premium Gocek
Aanbieding zonvakantie Lycische Kust 🏝️ Rixos Premium Gocek

Vakantie highlights

  • Alleen voor volwassenen, Dompel je onder in luxe, Geniet op strand van Secret Bay, Voel de pure romantiek, Een culinair feest op je bord, Compleet fit & wellness programma & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 23 oktober 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!