Last minute zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Sarigerme Park

Prijs (per persoon)€708,-€932,- -24%
Vertrek opZondag 9 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Lycische Kust »  Sarigerme
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Turkije ☀ 8 Dagen in TUI BLUE Sarigerme Park, Sarigerme ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 708,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Lycische Kust - Turkije met vertrek op zondag 9 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

TUI BLUE Sarigerme Park

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij TUI BLUE Sarigerme Park. Prachtige groene omgeving, Direct aan het brede strand, Comfortabele kamers, Lekker eten, wellness en sporten, Workout in het BLUEf!t Park, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Denk je aan TUI BLUE Sarigerme Park, dan denk je aan weelderige tuinen en gebouwen in traditionele Turkse stijl. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ligging direct aan zee. Uiteraard mag een dagje op dat brede, lange zandstrand niet ontbreken. Maar daarna is het weer tijd voor actie, want met zoveel sportactiviteiten is het zonde om té lang stil te zitten. Met zoveel te doen voor jong en oud, is de keuze reuze. Wordt het yoga, een potje klimmen of toch een rondje joggen door het groene park? Daarna snel terug voor het diner, want al dat lekkere en verse eten wil je natuurlijk niet missen.

Last minute zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Sarigerme Park
Last minute zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Sarigerme Park
Last minute zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Sarigerme Park
Last minute zonvakantie Lycische Kust 🏝️ TUI BLUE Sarigerme Park

Vakantie highlights

  • Prachtige groene omgeving, Direct aan het brede strand, Comfortabele kamers, Lekker eten, wellness en sporten, Workout in het BLUEf!t Park, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 9 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-09-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!