Goedkope vakantie Turkse Riviera 🏝️ Delphin Diva

Prijs (p/p)€619,-€836,- -26%
Vertrek opWoensdag 20 oktober 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Turkse Riviera »  Lara
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope herfstvakantie Turkije ☀ 8 Dagen all inclusive in Delphin Diva, Lara ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 619,- p/p ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Turkse Riviera - Turkije met vertrek op woensdag 20 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Delphin Diva

8 daagse vliegvakantie naar Delphin Diva in lara, turkije. Delphin Diva, de naam zegt het al. Dit luxe 5-sterren resort met alles erop en eraan zorgt voor een onvergetelijke vakantie. De waterratten zitten hier op de juiste plek met een groot zwembadcomplex en een leuk aquapark. Geniet van de zon aan de rand van het zwembad of ga met de kinderen van de leuke glijbanen af. Sla een balletje op de tennisbaan of doe een andere sportactiviteit. Er is genoeg entertainment voor jong en oud met een bioscoop, bowlingbaan, een lunapark voor de kinderen en nog veel meer. Daarnaast verblijf je all inlusive, dus achterover leunen en relaxen maar! Eindeloos plezier in hotel Delphin Diva.

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 20 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!