Vakanties Caribbean.nl (Tenzing Travel)

Tenzing travel
Adres: Entrada 211
Plaats: Amsterdam-Duivendrecht
Regio: Noord-Holland
Telefoonnummer: +31 204 12 0400
Website: www.tenzingtravel.nl

Last minute zonvakantie aanbiedingen en vakanties met vroegboekkorting! Dé reisspecialist voor de Nederlandse Antillen. Een professioneel familiebedrijf met vele jaren Caribische ervaring. Je kan een persoonlijke service op maat verwachten. Caribbean.nl heet tegenwoordig Tenzing Travel.

Nederlandse Antillen vakantie specialist

Does Travel & Cadushi Tours is in vele opzichten de ware Caribbean Specialist. Ten eerste met haar ruime kennis en ervaring over de Caribbean; Op 1 juli 2010 werd het 50-jarig jubileum gevierd! In al deze jaren is er continue geïnvesteerd in deskundigheid, professionaliteit, het zorgvuldig opbouwen van een betrouwbare reputatie. Een sterk netwerk van businesspartners en een grote klantenkring. Elk van de meer dan 20 collega's is een echte deskundige in zijn/haar vak en heeft een bewezen grote affiniteit met de Caribbean en haar cultureel erfgoed. Om de kennis op peil te houden bezoeken haar medewerkers jaarlijks diverse bestemmingen in de Caribbean en onderzoeken ze de kwaliteit van de accommodaties.

Does Travel & Cadushi Tours is een 100% onafhankelijk familiebedrijf en staat bekend als een betrouwbare en gerenommeerde reisorganisatie. Zij is aangesloten bij alle kwaliteit branche- en consumentenorganisaties, waaronder: IATA-erkend, lid ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Calamiteitenfonds.