✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Last minute Bali all inclusive juli, al vanaf €1199

Bc4c6771b68b0ed330f1918b8b62d9c4 XL
Bestemming: Last minute Bali all inclusive
Accommodatie: juli
Reissom: 10 dagen vanaf € 1199,-
Reisaanbieder: De VakantieDiscounter
korting: 40%
9,3

Goedkope super last minute Bali all inclusive vakantie aanbiedingen juli 2021 tot 40% korting! All inclusive zonvakantie inclusief vlucht en transfer, 10 dagen al vanaf € 1199,- p.p.! Vind hier de goedkoopste last minutes naar Bali voor juli! Bekijk direct goedkope all inclusive vakanties naar Bali bij De Vakantiediscounter.

Super last minute Bali inclusief vlucht en transfer

Bali is een vulkanisch eiland en behoort tot de grootste eilandenstaat ter wereld. Bali ligt tussen Java, waar ook de Indonesische hoofdstad Jakarta ligt. In de stad Denpasar vind je de luchthaven van Bali. Bali is een bijzonder eiland en het meest unieke van de Indonesische eilanden, waardoor het een geliefde vakantiebestemming is voor Nederlanders. Het is een populaire bestemming voor jonge backpackers. Maar ook voor gezinnen en stellen is Bali een heerlijke vakantiebestemming. Geniet ook een heerlijke all inclusive zonvakantie op Bali.

Last minute all inclusive

NU TOT WEL

40% korting!

*met vertrek in juli
*disclaimer