✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

B190b9bcae39ee6b68c160e3e6f45456 XL
Lectoure, Midi Pyreneeën, Frankrijk
13 dagen voor € 1380,-
Vertrek: zaterdag, 21 juli 2018
Reisaanbieder: TUI

Goedkope autovakantie naar Frankrijk. Last minute vakantie aanbieding: 13 Dagen in de bouwvak, 21 juli 2018. Verblijf met maximaal 5 personen, voor slechts €1.380,-, op camping Le Lac des 3 Vallées Colorcamp in een ruime 4 kamer tent. De camping is rustig, ruim van opzet en populair bij Nederlandse toeristen.

Vakantiedeal Frankrijk: Le Lac des 3 Vallées Colorcamp

Midden op het Franse platteland, nabij Touluse, ligt Camping Le Lac de 3 Vallées, Colorcamp. Deze ruim opgezette en rustige camping is populair bij Nederlandse Toeristen. De voorzieningen zijn goed en er is genoeg te doen. Je verblijft in een ruime 4 kamer tent, je hoeft zelf geen tent, of caravan mee te nemen. Op de Camping zijn een restaurant, snackbar en een bar aanwezig. Wil je in je accommodatie eten, dan kun je hier ook afhalen. De camping is gelegen aan een recreatiemeer, maar er is ook een zwembad en kinderbad aanwezig. Voor de kinderen is er ook animatie en een kinderclub. Voor kinderen en volwassen zijn er ook andere sporten om te beoefenen. In de omgeving zijn glooiende landschappen en wijngaarden, die uitnodigen voor een wandeling.

Boek nu met korting

Nu tijdelijk voor slechts

€ 1380,-

OP=OP!