Vroege vogels korting vakantie Havana ⛱️ 15 Dagen - 15 dg reis Livin La Vida Local excl vlucht

Prijs (per persoon)€1079,-€1541,- -30%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 1 november 2024
Verblijf15 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Cuba »  Havana »  Cienfuegos
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Earlybird aanbieding vakantie Cuba. 15 Dagen - in 15 dg reis Livin La Vida Local excl vlucht, Cienfuegos. Geen € 1541,- maar slechts € 1079,-  (per persoon). Vroege vogels korting vakantie Havana - Cuba met vertrek op vrijdag 1 november 2024 ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.8

Vakantie Havana € 1079,- 【zwembaden】

15-daagse Verre reizen naar Havana bij 15 dg reis Livin La Vida Local excl vlucht. Individuele rondreis, Onbezorgd reizen van a naar b met privé transfers, Overnachten bij de mensen thuis, Hoogtepunten van West Cuba, Koloniaal Havana en Trinidad, Fotogenieke Viñales Vallei. Ontdek hoe de vriendelijke Cubanen leven tijdens deze prachtige rondreis door het indrukwekkende Cuba. Het eiland van Fidel Castro, Hemingway, oldtimers, de Cubaanse sigaren en niet te vergeten de Cuba Libre cocktail! Slenter door de koloniale steden als Havana en Trinidad met de kleurrijke gebouwen en pleinen. En maak kennis met de prachtige natuur in de Viñales Vallei. Tijdens de rondreis slaap je bij de Cubanen thuis in een Casa Particular. De manier om het authentieke Cuba en de gastvrijheid van de Cubaanse bevolking te ervaren.

Vakantie Havana € 1079,- 【zwembaden】
Vakantie Havana € 1079,- 【zwembaden】
Vakantie Havana € 1079,- 【zwembaden】
Vakantie Havana € 1079,- 【zwembaden】

Vakantie highlights

  • Individuele rondreis
  • Onbezorgd reizen van a naar b met privé transfers
  • Overnachten bij de mensen thuis
  • Hoogtepunten van West Cuba
  • Koloniaal Havana en Trinidad
  • Fotogenieke Viñales Vallei

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!