Top deal vakantie Corsica ☀ 12 Dagen - 12-daagse rondreis Schitterend Sardinië

Prijs (per persoon)€1224,-€1590,- -23%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 17 juni 2024
Verblijf12 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Frankrijk »  Corsica »  Alghero
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Inpakken en wegwezen! vakantie Frankrijk. 12 Dagen - in 12-daagse rondreis Schitterend Sardinië, Alghero. Geen € 1590,- maar slechts € 1224,-  (per persoon). Top deal vakantie Corsica - Frankrijk met vertrek op maandag 17 juni 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Mooie natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.5

Zon Corsica € 1224,- ❖ SunDealz

12-daagse rondreis Schitterend Sardinië. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Verlenging mogelijk, Een prachtige eilandtour, Cagliari, Alghero, Costa Smeralda, En een dagje naar Corsica & inclusief transfers.. Helder azuurblauw water, ongerepte stranden en idyllische dorpen vol historie. Welkom op het schitterende Italiaanse eiland Sardinië. Dit is hét pareltje van Europa en ligt in de Middellandse Zee. Sardinië is rijk aan vooral Italiaanse en Spaanse historie. In de omgeving van Alghero praten ze nog altijd Catalaans, een erfenis van vele eeuwen Spaanse overheersing. Dit is ook terug te zien in de architectuur, cultuur en archeologische schatten. Visliefhebbers opgelet. Je proeft op dit eiland de heerlijke visgerechten van de Sardijnse keuken. Zo vers en vooral lekker heb je vis nog nooit gegeten. Ontdek en ervaar het veelzijdige Sardinië. Buon viaggio!

Zon Corsica € 1224,- ❖ SunDealz
Zon Corsica € 1224,- ❖ SunDealz
Zon Corsica € 1224,- ❖ SunDealz
Zon Corsica € 1224,- ❖ SunDealz

zonvakantie Frankrijk | last minute vakantie Frankrijk | vakantie Frankrijk

Vakantie highlights

  • Groepsreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • Verlenging mogelijk
  • Een prachtige eilandtour
  • Cagliari
  • Alghero
  • Costa Smeralda
  • En een dagje naar Corsica & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 17 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!