Veel korting vakantie Paul ☀ 8 Dagen - 8 daagse eilandhoppen de Valleien van Antao

Prijs (per persoon)€1113,-€1237,- -10%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 13 mei 2024
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Kaapverdië »  Paul »  Faja de Cima
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Waanzinnige prijs vakantie Kaapverdië. 8 Dagen - in 8 daagse eilandhoppen de Valleien van Antao, Faja de Cima. Geen € 1237,- maar slechts € 1113,-  (per persoon). Veel korting vakantie Paul - Kaapverdië met vertrek op maandag 13 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

9

Vakantie Faja de Cima € 1113,- ➤ inclusief vlucht en transfer

8-daagse Verre reizen naar Paul bij 8 daagse eilandhoppen de Valleien van Antao. Ferry, transfers en verblijf, Wandelparadijs Santo Antão, Prachtige vallei van Paul, Puur en authentiek Kaapverdië, Nog geen massatoerisme, Mooie mix van natuur & cultuur & inclusief transfers.. Je begint in de muzikale bluesstad Mindelo op São Vicente. Dan maak je je op voor een indrukwekkende ontdekkingstocht over Santo Antão de groene parel van Kaapverdië. Ga op ontdekking door groene valleien, over bergen en langs bananen en papajaplantages. Ontbijten op een bergtop, hiken langs metershoge kliffen en genieten van al die adembenemende vergezichten. Ideaal voor wie op zoek is naar het andere Kaapverdië. Voor wandelaars en liefhebbers van cultuur en natuur.

Vakantie Faja de Cima € 1113,- ➤ inclusief vlucht en transfer
Vakantie Faja de Cima € 1113,- ➤ inclusief vlucht en transfer
Vakantie Faja de Cima € 1113,- ➤ inclusief vlucht en transfer
Vakantie Faja de Cima € 1113,- ➤ inclusief vlucht en transfer

zonvakantie Kaapverdië | last minute vakantie Kaapverdië | vakantie Kaapverdië

Vakantie highlights

  • Ferry
  • Transfers en verblijf
  • Wandelparadijs Santo Antão
  • Prachtige vallei van Paul
  • Puur en authentiek Kaapverdië
  • Nog geen massatoerisme
  • Mooie mix van natuur & cultuur & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 13 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!