Last second megadeal vakantie Sao Vicente ūüŹĚÔłŹ¬†8 Dagen logies ontbijt LIVVO Don Paco

Prijs (per persoon)€612,-€729,- -16%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 16 mei 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdi√ę »  Sao Vicente »  Mindelo
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Super last minute vakantie Kaapverdi√ę. 8 Dagen logies ontbijt in LIVVO Don Paco, Mindelo. Geen € 729,- maar slechts € 612,-  (per persoon). Last second megadeal vakantie Sao Vicente - Kaapverdi√ę met vertrek op donderdag 16 mei 2024 ‚ėĬ†Inclusief vlucht en transfer ‚ėĬ†Verblijf in 3 sterren hotel ‚ėĬ†Nu veilig boeken bij TUI!

7

Vakantie 3* Sao Vicente - Kaapverdi√ę € 612,- ‚Ė∑¬†watersport

8-daagse SUN_AND_BEACH naar Sao Vicente bij LIVVO Don Paco. Gemoedelijk stadshotel & inclusief transfers.. Gemoedelijk stadshotel vlak bij het historische centrum van Mindelo. Je slaapt hier in comfortabele bedden in ruime kamers en start de dag met een uitgebruid ontbijtbuffet. De ligging van het hotel aan de haven maakt het ideaal voor watersporters en vissers. Ook is de ferry naar Santo Ant√£o binnen een enkele minuten te lopen.

Vakantie 3* Sao Vicente - Kaapverdi√ę € 612,- ‚Ė∑¬†watersport
Vakantie 3* Sao Vicente - Kaapverdi√ę € 612,- ‚Ė∑¬†watersport
Vakantie 3* Sao Vicente - Kaapverdi√ę € 612,- ‚Ė∑¬†watersport
Vakantie 3* Sao Vicente - Kaapverdi√ę € 612,- ‚Ė∑¬†watersport

zonvakantie Kaapverdi√ę | last minute vakantie Kaapverdi√ę | vakantie Kaapverdi√ę

Vakantie highlights

  • Gemoedelijk stadshotel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 16 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!