Last minute aanbieding zonvakantie Ibiza ⛱️ 8 Dagen logies ontbijt Hotel Mongibello logies ontbijt

Prijs (per persoon)€840,-€955,- -12%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 7 april 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Ibiza »  Santa Eulalia
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Snel weg op zonvakantie Spanje. 8 Dagen logies ontbijt in Hotel Mongibello logies ontbijt, Santa Eulalia. Geen € 955,- maar slechts € 840,-  (per persoon). Last minute aanbieding zonvakantie Ibiza - Spanje met vertrek op zondag 7 april 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Wandelen in de natuur ☀ Spiksplinternieuw hotel geopend eind juni 2023 ☀ Geïnspireerd door de Italiaanse Dolce Vita ☀ Prachtig zwembadterras met uitzicht over zee ☀ Nu veilig boeken bij Sunweb!

7.1

Last minute 4* Spanje € 840,- 【vertrek 7 april 2024】

Hotel Mongibello is een spiksplinternieuw adres op Ibiza. Op dit bijzondere plekje ga je een heerlijke, welverdiende vakantie tegemoet.De aankleding van het hotel is geïnspireerd door de Italiaanse Dolce Vita, wat staat voor het goede leven. En waar kun je daar nu beter van proeven dan op een plek waar alle facetten van dit leven samenkomen? Van de prachtig gedecoreerde entree en perfect gestylde bar tot aan de het zeer zonnige terras bij het mooi aangelegde zwembad. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd in dit fantastische hotel. De kamers zijn ingericht met die typisch Italiaanse flair en perfect om in weg te dromen. En misschien wel het meest belangrijk als het om genieten gaat: in de smaakvolle restaurants wordt iedere dag weer gezorgd voor allerlei lekkernijen én natuurlijk voor een fijne, mediterrane sfeer.

zonvakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantie highlights

  • Afstand tot luchthaven circa 25 kilometer
  • Afstand tot centrum: circa 2000 meter
  • Afstand tot strand circa 50 meter (zandstrand)
  • Afstand tot strand circa 50 meter (zandstrand)

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 7 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2024-04-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!