Goedkope all inclusive vakantie Lara

Eb800d55c6f0176e166b1567b2249535 XL

Boek nu een super goedkope vakantie Lara - Antalya - Turkije! All inclusive genieten al vanaf € 399 voor 8 dagen in Grand Park Lara. Een 4,5 sterren hotel door Zoover beoordeeld met een 8.9! Ideaal voor familievakanties met kinderen vanwege Nederlandstalige animatie, Aquapark met glijbanen, een echt Hollands bakje koffie en zelfs echte bitterballen. Het park is zeer ruim opgezet met moderne kamers en van alle gemakken voorzien.

Goedkope vakantie Grand Park Lara 2024

Grand Park Lara is een prachtig 4,5 sterren all-inclusive hotel en staat garant voor een heerlijke vakantie. Het hotel telt 896 ruime opgezette kamers en heeft haar eigen privé zandstrand. Het management weet precies wat je als vakantieganger belangrijk vindt door jarenlange ervaring met vakantiegangers uit Nederland. Zo worden er bijvoorbeeld bitterballen, kroketten en Hollandse koffie geserveerd. Niet voor niets is dit hotel een topper van Corendon Hotels & Resorts.

Het ruim opgezette resort heeft een mooie ligging, een fantastisch aanbod aan faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 3 zwembaden, een super enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken. Dankzij Grand Park Lara kan je een top vakantie genieten voor een scherpe prijs in luxe hotelkamers in de zeer populaire badplaats Lara.

Ook deze zomer staat Hotel Grand Park Lara weer 1000% voor je klaar, om je een heerlijke vakantie te bezorgen!

Prijzen voor een all inclusive vakantie Grand Park Lara Hotel

Voor deze zomer zijn de prijzen verlaagd tot wel € 399 voor 8 dagen. Zie hieronder de vanaf prijzen per maand:

  • Juli: va. € 549,-
  • Augustus: va. € 499,-
  • September: va. € 479,-

Bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid