Fuerteventura 3395062 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie Fuerteventura 2020? De goedkoopste last minute Fuerteventura all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties fuerteventura

 

Vakantie weer fuerteventura komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
26°C 0mm
7m/s 52% 3%
9 juli
24°C / 19°C
onbewolkt
10 juli
24°C / 20°C
zwaar bewolkt
11 juli
24°C / 20°C
licht bewolkt
12 juli
25°C / 20°C
onbewolkt
13 juli
24°C / 19°C
licht bewolkt
14 juli
25°C / 20°C
licht bewolkt
15 juli
24°C / 20°C
onbewolkt
16 juli
23°C / 19°C
onbewolkt
17 juli
23°C / 19°C
zwaar bewolkt
18 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
19 juli
23°C / 19°C
onbewolkt
20 juli
23°C / 19°C
licht bewolkt
 

Veelzijdig Fuertaventura

Fuerteventura behoort tot de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. De Canarische eilanden liggen langs de kust van Marokko en de Westelijke Sahara, maar zijn provincies van Spanje. Golvende duinen, ruige laaggelegen bergen, de woestijnvlaktes en de prachtige stranden geven het charmante eiland een karakteristieke sfeer. Hier kan je genieten van een heerlijke last minute of all inclusive zonvakantie.

De twee meest toeristische plaatsen op Fuertaventura zijn, Corralejo in het noorden en Morro Jable in het zuiden. Corralejo is een bruisende badplaats, terwijl Morro Jable, populair bij surfers, iets meer ingetogen is. Naast de mogelijkheden voor alle soorten watersport, biedt Fuertaventura veel meer voor de zonaanbidder. Bij Corralejo vind je het Baku Water Park, met diverse attracties en faciliteiten. In het zuiden, bij Costa Calma, bevindt zich de dierentuin, Oasis Park La Lajita. Op het eiland zijn diverse bezienswaardigheden, zoals het stadje Betancuria.

Fuertaventura heeft een gevarieerd maar ruig landschap. Het eiland is gevormd uit oude vulkanen en gevormd door winden uit de Sahara. De bergen van het Parque Natural de Betancuria worden onderbroken door ravijnen met palmbomen. De vlaktes rond Antigua in het midden van het eiland zijn bezaaid met oude windmolens en witgekalkte huizen. Aan de zuidkust, tussen Costa Calma en Morro Jable, zijn de beste en langste stukken van de stranden op het eiland. Wit zand en ondiep blauw-groene zee maken dit een absoluut paradijs voor strandliefhebbers.

Uitgaan op Fuerteventura

Alle Resorts rond Fuerteventura hebben bars en disco's, maar het nachtleven is waarschijnlijk een beetje meer ingetogen dan in Corralego. Caleta de Fuste, aan de oostkust, heeft veel cafés langs de hoofdstraat. De zuidelijke stad van Morro Jable is de enige echte concurrent van Corralejo op het gebied van het nachtleven, met pubs, disco’s en clubs in het uitgaanscentrum langs het strand.

lees verder...

Reviews Fuerteventura

(0 beoordelingen)