Ibiza 3949782 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Ibiza 2020? De goedkoopste last minute Ibiza all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties ibiza

 

Vakantie weer ibiza komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
27°C 0mm
7m/s 54% 14%
25 september
25°C / 19°C
licht bewolkt
26 september
20°C / 18°C
licht bewolkt
27 september
24°C / 20°C
onbewolkt
28 september
24°C / 22°C
onbewolkt
29 september
24°C / 21°C
geheel bewolkt
30 september
25°C / 22°C
lichte regen
1 oktober
24°C / 21°C
lichte regen
2 oktober
23°C / 20°C
lichte regen
3 oktober
22°C / 19°C
lichte regen
4 oktober
22°C / 20°C
matige regen
5 oktober
21°C / 19°C
onbewolkt
6 oktober
23°C / 20°C
onbewolkt
 

Ibiza meer dan een Party eiland

Ibiza is voornamelijk erg populair bij jongeren. Zij komen voor zon, zee en het uitgaan in de clubs en discotheken en de verschillende dancefeesten op het eiland. Maar laat je niet afschrikken door het imago van Ibiza, wanneer een andere invulling geeft aan je last minute zonvakantie. Ibiza heeft meer te bieden dan zon, zee en feesten.

Wanneer je niet van uitgaan tot de vroege ochtend uren houdt, of met je gezin op vakantie wilt, dan is het verleidelijk Ibiza af te schrijven als vakantie bestemming. Maar achter de Balearic Beats en de schuim party’s, ligt een relatief ongerept, charmante eiland met verborgen baaien en dennenbossen gewoon te wachten om ontdekt te worden. Via kronkelende weggetjes kom je bij kliffen met een uitzicht waar je mond van open valt of vind je heerlijke rustige en ongerepte zandstranden, waar je in alle rust kunt genieten.

In Ibiza stad vindt overblijfselen van haar rijke geschiedenis. De oude vesting Dalt Vila is zelfs een UNESCO World Heritage site. Verder zijn er uiteraard kerken en musea te bezichtigen. Uit een recentere geschiedenis, zijn de verschillende hippie markten overgebleven, die nog wekelijks worden gehouden.

Uitgaan op Ibiza

De meeste toeristen die naar Ibiza komen, komen toch om te feesten. Het nachtleven op Ibiza vindt voornamelijk plaats in Ibiza Stad en San Antonio Abad. Hier zijn alle populaire clubs en discotheken, waar regelmatig de bekendste DJ’s draaien.

Wellness vakantie op Ibiza

Op het mooiste eiland van Spanje kan je ook terecht voor een heerlijk ontspannen wellness vakantie. Welke vorm van ontspanning, healing, yoga, spiritualiteit, geloof of therapie je ook zoekt, op Ibiza vind je het. Ibiza is ondertussen een thuishaven geworden voor vele therapeuten en wellness resorts. Op je ontdekkingstocht naar welzijn, rust, vrede en zelfontplooiing kom je bijna zeker Ibiza op je pad tegen. Je vindt hier diverse spa behandelingsoorden met massage en schoonheidsbehandelingen. Maar ook yoga en healing. Ontdek de volgende stap op je spirituele pad: Ontdek de schoonheid, rust en magie van Ibiza.

lees verder...

Reviews Ibiza

(0 beoordelingen)