Last minute vakantie Bali 🏝️ Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali

Prijs (per persoon)€2745,-€3192,- -14%
Vertrek opZondag 25 september 2022
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Indonesië »  Bali »  Jimbaran
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Indonesië ☀ 9 Dagen logies ontbijt in Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali, Jimbaran ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 2745,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Bali - Indonesië met vertrek op zondag 25 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Movenpick Resort en Spa Jimbaran Bali

100 m van het strand van Jimbaran. Het hotel biedt een gratis pendeldienst naar het strand (3 minuten rijden). Er zijn diverse openlucht visrestaurants in de directe omgeving.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 25 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!