Last minute vakantie Bali 🏝️ Puri Bagus Candidasa Resort

Prijs (per persoon)€1877,-€2208,- -15%
Vertrek opWoensdag 23 november 2022
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Indonesië »  Bali »  Candidasa
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Indonesië ☀ 9 Dagen logies ontbijt in Puri Bagus Candidasa Resort, Candidasa ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 1877,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Bali - Indonesië met vertrek op woensdag 23 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Puri Bagus Candidasa Resort

Direct aan het strand en op ca. 500 m van Candi Dasa. Het historische waterpaleis van Tirtagangga met talrijke fonteinen en stenen beelden is in de nabije omgeving.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 23 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!