Fantastische vakantie Bali 🏝️ Rama Beach Resort en Villas

Prijs€1601,-€2164,- -26%
Vertrek opZondag 30 oktober 2022
Verblijf9 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Indonesië »  Bali »  Tuban Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope herfstvakantie Indonesië ☀ 9 Dagen logies ontbijt in Rama Beach Resort en Villas, Tuban Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1601,-  ☀ Verblijf in 4 sterren bungalow ☀ Fantastische vakantie Bali - Indonesië met vertrek op zondag 30 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Rama Beach Resort en Villas

Het romantische Rama Beach Hotel ligt in het rustigere deel van Tuban. De verschillende bungalows van het Rama Beach hotel liggen verspreid door de tropische tuin en maken het tot een zeer knus...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 30 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!