Goedkope zonvakantie Bali 🏝️ Wina Holiday Villa

Prijs (p/p)€744,-€1110,- -33%
Vertrek opDinsdag 1 februari 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Indonesië »  Bali »  Kuta
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope winterzon vakantie Indonesië ☀ 8 Dagen logies in Wina Holiday Villa, Kuta ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 744,- p/p ☀ Verblijf in 3 sterren villa ☀ Goedkope zonvakantie Bali - Indonesië met vertrek op dinsdag 1 februari 2022 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Wina Holiday Villa

8 daagse vliegvakantie naar Wina Holiday Villa in kuta, indonesie. Wina Holiday Villa is een middenklasse 3-sterren hotel in Kuta, een plek waar je volledig tot rust kan komen ondanks de ligging in het centrum. Neem een duik in één van de zwembaden of ga relaxen met een drankje bij de Beji bar. Wil je het hotel even uit om iets ander te doen? Loop dan naar het mooie strand van Kuta of ga naar het centrum om de winkeltjes te bekijken. Wina Holiday Villa biedt voor ieder wat wils. Het zal je tijdens je verblijf dan ook van niets ontkomen. Boek jouw vakantie naar Wina Holiday Villa en geniet van een heerlijke vakantie!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!