Goedkope vakantie Burgas 🏝️ Jupiter

Prijs (per persoon)€430,-€652,- -34%
Vertrek opDonderdag 31 augustus 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Burgas »  Sunny Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen in Jupiter, Sunny Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 430,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Burgas - Bulgarije met vertrek op donderdag 31 augustus 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.3

Jupiter

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Jupiter. Service vanuit 't hart, Relax onder een parasol, Prachtig strand op loopafstand, Boulevard om de hoek, Aquapark op 5 km afstand, Pak de bus naar Nessebar & inclusief transfers.. In het eenvoudige hotel Jupiter kun je je goed vermaken. De tuin en het zwembad zijn het stralende middelpunt van het hotel. En in het restaurant, verderop gelegen in de tuin, is het gezelligheid dat de boventoon voert. En buiten de tuin sta je meteen middenin het centrum van Sunny Beach.

Goedkope vakantie Burgas 🏝️ Jupiter
Goedkope vakantie Burgas 🏝️ Jupiter
Goedkope vakantie Burgas 🏝️ Jupiter
Goedkope vakantie Burgas 🏝️ Jupiter

Vakantie highlights

  • Service vanuit 't hart, Relax onder een parasol, Prachtig strand op loopafstand, Boulevard om de hoek, Aquapark op 5 km afstand, Pak de bus naar Nessebar & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 31 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!