Super zonvakantie Burgas 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Nevis

Prijs (per persoon)€770,-€951,- -19%
Vertrek opDonderdag 7 september 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Burgas »  Sunny Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen in SPLASHWORLD Aqua Nevis, Sunny Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 770,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Super zonvakantie Burgas - Bulgarije met vertrek op donderdag 7 september 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.6

SPLASHWORLD Aqua Nevis

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij SPLASHWORLD Aqua Nevis. Wat een glijbanen!, Roetsjen in de achtertuin, All Inclusive; lekker genieten, Ultieme familievakantie, Nette familiekamers, Lopend naar het strand & inclusief transfers.. Kijk die glijbanen! Daar heb je wel een paar dagen voor nodig om ze allemaal uit te proberen. En dat is pret voor jong en oud. Dit hotel is dan ook zeer geschikt voor families. En dankzij de All Inclusive formule komt niemand iets te kort. Eten wanneer je trek hebt. Dat klinkt de kinderen als muziek in de oren.

Super zonvakantie Burgas 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Nevis
Super zonvakantie Burgas 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Nevis
Super zonvakantie Burgas 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Nevis
Super zonvakantie Burgas 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Nevis

Vakantie highlights

  • Wat een glijbanen!, Roetsjen in de achtertuin, All Inclusive; lekker genieten, Ultieme familievakantie, Nette familiekamers, Lopend naar het strand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Volleybal
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 7 september 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!