Top vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Aquahouse Hotel en Spa 8 Dagen €572,-

Prijs (per persoon)€572,-€773,- -26%
Vertrek opWoensdag 24 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Varna
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope aanbieding vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Aquahouse Hotel en Spa, Varna ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 572,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Top vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op woensdag 24 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Aquahouse Hotel en Spa

Rustig, slechts ca. 50 m van het mooie zandstrand. Talloze uitgaansgelegenheden, winkels en restaurants zijn te voet in een paar minuten te bereiken.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 24 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!