Waanzinnige korting vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Berlin Golden Beach 8 Dagen €568,-

Prijs (per persoon)€568,-€768,- -26%
Vertrek opMaandag 29 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Goudstrand Golden Sands
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Berlin Golden Beach, Goudstrand Golden Sands ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 568,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Waanzinnige korting vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op maandag 29 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Berlin Golden Beach

Gescheiden van het lange, fijne zandstrand door de promenade, in het noordelijke deel van Goldstrand. Het is ca. 2 km naar het centrum en de dichtstbijzijnde winkels, bars, restaurants en cafés...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 29 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!