Goedkope vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Helena Sands

Prijs (per persoon)€986,-€1108,- -11%
Vertrek opWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Zonnestrand Sunny Beach
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen halfpension in Helena Sands, Zonnestrand Sunny Beach ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 986,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op woensdag 31 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Helena Sands

Direct aan het zacht glooiende, fijne zandstrand aan de noordelijke rand van de baai van Sunny Beach. Talrijke winkel- en uitgaansgelegenheden in het centrum op ca. 2 km afstand.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!