Last minute vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Kamchia Park

Prijs (per persoon)€790,-€878,- -10%
Vertrek opDinsdag 30 augustus 2022
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Goudstrand Golden Sands
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen halfpension in Kamchia Park, Goudstrand Golden Sands ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 790,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op dinsdag 30 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Kamchia Park

In het centrum van Golden Sands met tal van winkel- en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving. Het lange zandstrand ligt op ongeveer 200 m afstand.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 30 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-08-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!