Pak deze korting op een vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Laguna Beach Resort 8 Dagen €629,-

Prijs (per persoon)€629,-€806,- -22%
Vertrek opWoensdag 31 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Sozopol
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Laguna Beach Resort, Sozopol ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 629,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Pak deze korting op een vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op woensdag 31 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Laguna Beach Resort

Direct aan het lange zandstrand. Het centrum van de historische stad Sozopol met talrijke winkel- en uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden ligt op ongeveer 3 km afstand.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!