Goedkope vakantie Zwarte Zeekust 🏝️ SENTIDO Marea

Prijs (p/p)€563,-€853,- -34%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Goudstrand Golden Sands
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in SENTIDO Marea, Goudstrand Golden Sands ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 563,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

SENTIDO Marea

8 daagse vliegvakantie naar SENTIDO Marea in goudstrand golden sands, bulgarije. Wil je all inclusive genieten aan de Zwarte Zeekust in Bulgarije? Ga dan op vakantie naar het 4-sterrenhotel SENTIDO Marea in Goudstrand Golden Sands. Het strand en de boulevard liggen voor de deur, hier kun je prima relaxen of een fijne wandeling maken. Met 3 zwembaden, een waterpark, 3 restaurants, 4 bars, een ruim wellnesscenter en talloze sport- en entertainmentmogelijheden is dit hotel ideaal voor families met kinderen. Maar ook voor stelletjes die willen ontspannen. Daarnaast heeft het hotel nog meer te bieden. Wat dacht je van een miniclub en speeltuin voor de kleine reizigers, een foodtruck op het strand en showcooking in het restaurant? Als dat goed klinkt in jouw oren boek dan een vakantie naar SENTIDO Marea!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!