Ideaal op zonvakantie Zwarte Zeekust 🏝️ Vita Park 8 Dagen €544,-

Prijs (per persoon)€544,-€800,- -32%
Vertrek opDinsdag 30 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Bulgarije »  Zwarte Zeekust »  Albena
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Super deal zonvakantie Bulgarije ☀ 8 Dagen all inclusive in Vita Park, Albena ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 544,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Ideaal op zonvakantie Zwarte Zeekust - Bulgarije met vertrek op dinsdag 30 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

7

Vita Park

Ca. 950 m van het zandstrand. Pendelbus naar het strand van 09.30 - 17.00 uur. Het centrum is te bereiken via parkpaden en trappen.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 30 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-03-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!