Last minute vakantie La Palma 🏝️ La Palma Romantica en Casitas

Prijs (per persoon)€801,-€910,- -12%
Vertrek opZaterdag 26 november 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  La Palma »  Barlovento
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen logies ontbijt in La Palma Romantica en Casitas, Barlovento ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 801,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie La Palma - Canarische Eilanden met vertrek op zaterdag 26 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

La Palma Romantica en Casitas

In Barlovento met een prachtig uitzicht op de zee en de toppen. Wandelpaden in het natuurgebied 'Los Tilos' beginnen direct voor de deur. Naar het plaatselijke centrum ca. 1 km.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-11-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!