Last minute vakantie La Palma 🏝️ Oasis San Antonio

Prijs (per persoon)€474,-€912,- -48%
Vertrek opWoensdag 29 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Canarische Eilanden »  La Palma »  Los Cancajos
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen in Oasis San Antonio, Los Cancajos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 474,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren appartement ☀ Last minute vakantie La Palma - Canarische Eilanden met vertrek op woensdag 29 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.5

Oasis San Antonio

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Oasis San Antonio. Zelf koken of ontdek 'n eetadresje, Slapen in sfeervolle kamers, Huur een auto en ga op pad, Genieten van de tropische tuin, Heerlijk uitrusten op het mooie La Palma, A-locatie: in Los Cancajos & inclusief transfers.. Een perfecte plek voor een ontspannen vakantie op het groene eiland La Palma. Ontwaak in één van de appartementen en geniet van een ontbijt op je balkon of in het restaurant.

Last minute vakantie La Palma 🏝️ Oasis San Antonio
Last minute vakantie La Palma 🏝️ Oasis San Antonio
Last minute vakantie La Palma 🏝️ Oasis San Antonio
Last minute vakantie La Palma 🏝️ Oasis San Antonio

Vakantie highlights

  • Zelf koken of ontdek 'n eetadresje, Slapen in sfeervolle kamers, Huur een auto en ga op pad, Genieten van de tropische tuin, Heerlijk uitrusten op het mooie La Palma, A-locatie: in Los Cancajos & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!