Heerlijk op zonvakantie Tenerife 🏝️ Atlantic Mirage 8 Dagen €882,-

Prijs (per persoon)€882,-€1050,- -16%
Vertrek opDinsdag 31 januari 2023
Verblijf8 Dagen halfpension
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Tenerife »  Puerto De La Cruz
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs winterzon vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen halfpension in Atlantic Mirage, Puerto De La Cruz ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 882,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Heerlijk op zonvakantie Tenerife - Canarische Eilanden met vertrek op dinsdag 31 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

Atlantic Mirage

Dit studiocomplex aan de Middellandse Zee heeft een rustige ligging in het dorpsdeel La Paz en werd boven het zeewaterniveau op de rotsen gebouwd. Naar het stads- en toeristische centrum van...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 31 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!