Inpak Deal zonvakantie Tenerife 🏝️ Estrella del Norte 8 Dagen €775,-

Prijs (per persoon)€775,-€923,- -16%
Vertrek opDonderdag 31 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Tenerife »  Icod De Los Vinos
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

SALE zomervakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen logies in Estrella del Norte, Icod De Los Vinos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 775,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Inpak Deal zonvakantie Tenerife - Canarische Eilanden met vertrek op donderdag 31 augustus 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

9

Estrella del Norte

Algemene beschrijving:Het boutiquehotel Estrella del Norte apartamentos ligt in de omgeving van het strand SAN MARCOS. is ICOD DE LOS VINOS. Er zijn verschillende winkels in de omgeving van het...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 31 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-02-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!