Top zonvakantie Tenerife 🏝️ H10 Las Palmeras

Prijs (per persoon)€529,-€630,- -16%
Vertrek opDinsdag 13 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Canarische Eilanden »  Tenerife »  Playa de Las Americas
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Canarische Eilanden ☀ 8 Dagen in H10 Las Palmeras, Playa de Las Americas ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 529,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Top zonvakantie Tenerife - Canarische Eilanden met vertrek op dinsdag 13 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

H10 Las Palmeras

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij H10 Las Palmeras. Centrum en strand dichtbij, Lekker! Mike's Coffee bar, Zeer veelzijdig eten, Extra verwennerij: Privilege, 4**** meer dan waard, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Nog voordat je over de helft van je vakantie bent, roepen de kinderen al “wij willen terug!” Dat kan ook niet anders want het is een fantastisch vakantiefeestje in H10 Las Palmeras. Vandaag gaan we op TUI excursie en morgen ploffen we neer in een van de vele ligbedjes langs het zwembad. De kids ravotten bij de kids club of spetteren als waterratjes in het zwembad. En aan de inwendige vakantieganger is ook gedacht. Sterker nog, dit is waar dit hotel in uitblikt. De uitgebreide dinerbuffetten hebben van de gehele wereldkeuken iets in petto. De uitgebreide dinerbuffetten hebben van de gehele wereldkeuken iets in petto. Eigenlijk te veel om op te noemen. Gelukkig hebben we morgen nog een dag!

Top zonvakantie Tenerife 🏝️ H10 Las Palmeras
Top zonvakantie Tenerife 🏝️ H10 Las Palmeras
Top zonvakantie Tenerife 🏝️ H10 Las Palmeras
Top zonvakantie Tenerife 🏝️ H10 Las Palmeras

Vakantie highlights

  • Centrum en strand dichtbij, Lekker! Mike's Coffee bar, Zeer veelzijdig eten, Extra verwennerij: Privilege, 4**** meer dan waard, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Roomservice
  • Fitness
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 13 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-09-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!