Last minute vakantie Aruba 🏝️ Mammaloe's Bed & Breakfast

Prijs (per persoon)€899,-€1138,- -21%
Vertrek opMaandag 19 december 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiewoning
Bestemming Aruba »  Aruba »  Santa Cruz
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Aruba ☀ 9 Dagen in Mammaloe's Bed & Breakfast, Santa Cruz ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 899,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren vakantiewoning ☀ Last minute vakantie Aruba - Aruba met vertrek op maandag 19 december 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Mammaloe's Bed & Breakfast

9-daagse Zonvakantie naar Aruba bij Mammaloe's Bed & Breakfast. Slapen in een Gypsy Wagon, Koken met kruiden uit de tuin, Arikok National Park om de hoek, Kleurrijke casita met hangmat, Uniek op Aruba, Ontbijten aan de picknicktafel & inclusief transfers.. Ontwaken in een Gypsy Wagon of een Casita. De Nederlandse eigenaresse vertelt je graag wat er te doen is in de omgeving. Wordt het Arikok National Park of toch je handdoek neerleggen op het parelwitte strand? 's Avonds kook je onder de sterren een gerecht met verse kruiden uit de tuin.

Last minute vakantie Aruba 🏝️ Mammaloe's Bed & Breakfast
Last minute vakantie Aruba 🏝️ Mammaloe's Bed & Breakfast
Last minute vakantie Aruba 🏝️ Mammaloe's Bed & Breakfast
Last minute vakantie Aruba 🏝️ Mammaloe's Bed & Breakfast

Vakantie highlights

  • Slapen in een Gypsy Wagon, Koken met kruiden uit de tuin, Arikok National Park om de hoek, Kleurrijke casita met hangmat, Uniek op Aruba, Ontbijten aan de picknicktafel & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 19 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!