Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Bahia Apartments & Diving

Prijs (p/p)€938,-€1091,- -14%
Vertrek opVrijdag 25 juni 2021
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Curaçao »  Curaçao »  Lagun
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Curaçao ☀ 9 Dagen in Bahia Apartments & Diving, Lagun ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 938,- p/p ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Last minute zonvakantie Curaçao - Curaçao met vertrek op vrijdag 25 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.8

Bahia Apartments & Diving

Bahia Apartments & Diving, gelegen bovenop een rotsplateau met een prachtig uitzicht op de baai van Lagun. Hier spot je schildpadden tijdens je snorkel- of duik avontuur op Curaçao. Helemaal handig dat er een PADI duikschool is. En regel vooraf al je ongelimiteerd lucht & lood duikpakket. Het strand is direct toegankelijk met een trap vanaf het complex. En als gast van Bahia mag je gratis gebruik maken van de ligbedden op het strand. De studio's en het drie-kamerappartement zijn comfortabel ingericht mét keuken. Als de avond is gevallen kijk je vanaf het sfeervolle Bahia Restaurant over de verlichte baai. Hier geniet je van heerlijke internationale gerechten. Probeer ook zeker de Curaçaose pompoen pannenkoek, volgens de Nederlandse eigenaar een favoriet op de menukaart. Op donderdagavond is het feest; een heerlijke BBQ of Krioyo (lokaal eten) met gezellige muziek. Optioneel een auto huren tijdens het verblijf op Curaçao? Zie TIP! voor meer informatie.

Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Bahia Apartments & Diving
Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Bahia Apartments & Diving
Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Bahia Apartments & Diving
Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Bahia Apartments & Diving

Faciliteiten accommodatie

  • Tijdelijk gratis airco, upgrade en late check-out*
  • Een begrip in Lagun
  • Fijne appartementen
  • Gelegen aan een prachtige baai
  • Regel vooraf al je duikpakket
  • 5* PADI duikschool aanwezig
  • Ideale duik- en snorkel locatie
  • Even weg van alle drukte

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 25 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!