Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Prijs (p/p)€937,-€1090,- -14%
Vertrek opZaterdag 26 juni 2021
Verblijf9 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel & appartementen
Bestemming Curaçao »  Curaçao »  Rif St. Marie
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Curaçao ☀ 9 Dagen in Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort, Rif St. Marie ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 937,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel & appartementen ☀ Last minute zonvakantie Curaçao - Curaçao met vertrek op zaterdag 26 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Wat een fijne plek is Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Met een eindeloos uitzicht op zee zijn rustzoekers hier meteen in hun element. Je zit zó op het zandstrand, waar je via een trap de zee in wandelt. Duikbril op, want Rif St. Marie is misschien wel het mooiste duik- en snorkelrif van heel Curaçao. Aan het einde van de dag is het tijd voor cocktails bij de populaire beachclub Karakter. En natuurlijk voor een prachtige Caribische zonsondergang. Of ga je voor een diner bij Rooftop bar Koraal? Deze vakantie kan niet meer stuk! Optioneel een auto bij huren tijdens een verblijf op Curaçao? Zie TIP! voor meer informatie.

Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort
Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort
Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort
Last minute zonvakantie Curaçao 🏝️ Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Faciliteiten accommodatie

  • Hier kom je om te onthaasten
  • Beachclub met 'Karakter'
  • Zwembad met eindeloos uitzicht
  • Mooiste snorkelplek van Curaçao
  • Duikschool op het resort
  • Strand voor de deur

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!