Goedkope zonvakantie West Cyprus 🏝️ Traditional Villas

Prijs€1472,-€1732,- -15%
Vertrek opZaterdag 15 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
AccommodatieVilla
Bestemming Cyprus »  West Cyprus »  Miliou
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Cyprus ☀ 8 Dagen in Traditional Villas, Miliou ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1472,-  ☀ Goedkope zonvakantie West Cyprus - Cyprus met vertrek op zaterdag 15 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Traditional Villas

8-daagse Zonvakantie naar West Cyprus bij Traditional Villas. Mét huurauto, dus alle vrijheid, Vlak bij Miliou of Polis, Dit is écht bijzonder!, Weg van de massa, Een plek om tot rust te komen, Word één met de natuur & inclusief transfers.. Staan rust, privacy en dicht bij de natuur bovenaan je vakantiewensen lijst? Dan is een vrijstaande villa in Miliou of regio Polis echt iets voor jou. Traditional Villas is een verzamelnaam voor meerdere soortgelijke villa's, maar allen met hun eigen unieke inrichting én een privé zwembad. Zo blijft het toch nog een beetje een verrassing. Maar elke villa is van alle gemakken voorzien en er is altijd een winkel in de buurt voor de dagelijkse boodschappen. En als extra plus met de huurauto voor de deur kun je alle kanten op. Een dagje strand of erop uit in de natuur, vrijheid blijheid!

Goedkope zonvakantie West Cyprus 🏝️ Traditional Villas
Goedkope zonvakantie West Cyprus 🏝️ Traditional Villas
Goedkope zonvakantie West Cyprus 🏝️ Traditional Villas
Goedkope zonvakantie West Cyprus 🏝️ Traditional Villas

Vakantie highlights

  • Mét huurauto, dus alle vrijheid, Vlak bij Miliou of Polis, Dit is écht bijzonder!, Weg van de massa, Een plek om tot rust te komen, Word één met de natuur & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 15 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!