Korting vakantie Dubai 🏝️ Hilton Dubai Jumeirah

Prijs (per persoon)€1858,-€2088,- -11%
Vertrek opMaandag 24 januari 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Verenigde Arabische Emiraten »  Dubai »  Dubai Jumeirah
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope winterzon vakantie Verenigde Arabische Emiraten ☀ 9 Dagen in Hilton Dubai Jumeirah, Dubai Jumeirah ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Kindvriendelijk ☀ € 1858,- per persoon ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Korting vakantie Dubai - Verenigde Arabische Emiraten met vertrek op maandag 24 januari 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.9

Hilton Dubai Jumeirah

9-daagse Zonvakantie naar Dubai bij Hilton Dubai Jumeirah. Rechtstreekse vlucht met Emirates, Incl. dagpas Expo 2020 Dubai, Logeren in comfortabele kamers, Aan de boulevard The Walk, Mocktail nippen op je strandbed, Blije kids in de kidsclub, Van harte door ons aanbevolen, Kijk: de Beach Mall, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Korting vakantie Dubai 🏝️ Hilton Dubai Jumeirah
Korting vakantie Dubai 🏝️ Hilton Dubai Jumeirah
Korting vakantie Dubai 🏝️ Hilton Dubai Jumeirah
Korting vakantie Dubai 🏝️ Hilton Dubai Jumeirah

Vakantie highlights

 • Rechtstreekse vlucht met Emirates, Incl. dagpas Expo 2020 Dubai, Logeren in comfortabele kamers, Aan de boulevard The Walk, Mocktail nippen op je strandbed, Blije kids in de kidsclub, Van harte door ons aanbevolen, Kijk: de Beach Mall, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Speeltuin
 • Roomservice
 • Tuin
 • Fitness
 • Windsurfen
 • Sauna
 • Stoombad
 • Zeilbootverhuur,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 24 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-11-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!