Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh. 🏝️ Hotel Falcon Hills

Prijs (p.p.) €319,-€369,-  -14%
Vertrek opDinsdag 25 mei 2021
Verblijf4 Dagen halfpension
Accommodatie
Bestemming Egypte »  Sharm el Sheikh. »  Sharm el Sheikh
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope zonvakantie Egypte ☀ 4 Dagen halfpension in Hotel Falcon Hills, Sharm el Sheikh ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 319,- p.p. (op basis van 2 pers.) ☀ Kleinschalig hotel ☀ Gratis massage ☀ Gratis introductieduik ☀ Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh. met vertrek op dinsdag 25 mei 2021 ☀ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Hotel Falcon Hills

Opzoek naar een kleinschalig hotel in Sharm el Sheikh? Zoek dan niet verder! Het sfeervolle Hotel Falcon Hills heeft alles in huis om je een heerlijke vakantie te bezorgen. Fijne kamers, vriendelijk personeel, een zwembad met heerlijke ligbedjes eromheen, wat wilt u nog meer? Geniet van de gratis massage dat het hotel aanbiedt, om vervolgens heerlijk in de zon te relaxen. Dit kan aan het zwembad of aan het strand, het shuttle busje brengt je hier gratis naar toe.

Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh. 🏝️ Hotel Falcon Hills
Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh. 🏝️ Hotel Falcon Hills
Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh. 🏝️ Hotel Falcon Hills
Goedkope zonvakantie Sharm el Sheikh. 🏝️ Hotel Falcon Hills

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 25 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-03-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!