Last minute vakantie Nice 🏝️ Monsigny

Prijs (per persoon)€503,-€662,- -24%
Vertrek opMaandag 31 oktober 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Nice »  Nice
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Frankrijk ☀ 8 Dagen logies in Monsigny, Nice ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 503,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Nice - Frankrijk met vertrek op maandag 31 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Monsigny

Hotel Monsigny is een prima hotel met een uitstekende locatie in Nice. De Promenade des Anglais en het oude centrum van de stad zijn beide op loopafstand te bereiken. Voor het hotel wordt...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 31 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-10-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!