Heerlijke vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia

Prijs (per persoon)€625,-€1179,- -47%
Vertrek opDinsdag 11 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Baai Van Napels »  Capri
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 8 Dagen in 8-daagse rondreis Bella Italia, Capri ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 625,- per persoon ☀ Heerlijke vakantie Baai Van Napels - Italië met vertrek op dinsdag 11 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.9

8-daagse rondreis Bella Italia

8-daagse rondreis Bella Italia. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Stapje terug in de tijd in Pompeï, De Amalfikust... adembenenemd, Naar de top van de Vesuvius & inclusief transfers.. Een vakantie in Italië is altijd een goed idee. Je wordt meegenomen naar het schilderachtige Sorrento en ontdekt het bedrijvige Napels, stad van de Pizza Margherita. Je bekijkt het eens door as en puin bedolven Pompeï aan de voet van de Vesuviusvulkaan. Indrukwekkend! En dan een tocht langs de idyllische Amalfikust, uitgeroepen tot de mooiste kustlijn van Europa en vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst. Ruige rotsen, tal van verscholen baaien en kleurrijke dorpjes die tegen de kliffen lijken geplakt. En vaar je mee naar het eiland Capri? Salute, op het mooie leven in Italië!

Heerlijke vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia
Heerlijke vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia
Heerlijke vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia
Heerlijke vakantie Baai Van Napels 🏝️ 8-daagse rondreis Bella Italia

Vakantie highlights

  • Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Op ontdekking vanuit één hotel, Stapje terug in de tijd in Pompeï, De Amalfikust... adembenenemd, Naar de top van de Vesuvius & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!