Last minute vakantie Bloemenriviera 🏝️ Clelia

Prijs (per persoon)€854,-€899,- -5%
Vertrek opZaterdag 23 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Bloemenriviera »  Deiva Marina
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Clelia, Deiva Marina ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 854,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Bloemenriviera - Italië met vertrek op zaterdag 23 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Clelia

Als je een zomervakantie in Italië aan zee wilt vieren, dan zit je bij dit hotel op de juiste plek. Het hotel ligt aan de kust, je hoeft nog geen vijf minuten te lopen. Veder zijn er ook nog mooie...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 23 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!