Goedkoop op zonvakantie Florence 🏝️ Grand Mediterraneo

Prijs (per persoon)€850,-€1133,- -25%
Vertrek opMaandag 31 oktober 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Florence »  Florence
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Grand Mediterraneo, Florence ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 850,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Goedkoop op zonvakantie Florence - Italië met vertrek op maandag 31 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Grand Mediterraneo

Een fijn, groots opgezet hotel, met vele faciliteiten en fijne kamers. Schitterende lokatie aan de oever van de rivier de Arno op ca. 1 kilometer van Piazza Santa Croce.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 31 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!