Fantastische zonvakantie Gardameer 🏝️ Bella Italia Happy Camp

Prijs (per persoon)€80,-€119,- -33%
Vertrek opZaterdag 24 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Italië »  Gardameer »  Peschiera del Garda
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Bella Italia Happy Camp, Peschiera del Garda ☀ € 80,- per persoon ☀ Verblijf in 5 sterren camping ☀ Fantastische zonvakantie Gardameer - Italië met vertrek op zaterdag 24 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.7

Bella Italia Happy Camp

8-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Bella Italia Happy Camp. Populaire camping in Italië, Goede ligging aan het meer, Veel Nederlandse campinggasten, Inclusief gratis excursie, Iedereen roept: volgend jaar weer, Uitstekende faciliteiten. Camping Bella Italia in Peschiera del Garda behoort zonder twijfel tot de bekendste campings van Italië en is enorm geliefd bij Nederlanders. Bella Italia heeft meerdere zwembaden met glijbanen, allerlei sportfaciliteiten en een miniclub met animatie. Daarnaast heeft de camping een mooie ligging aan het Gardameer. Vanaf de camping loop je zo het gezellige stadje Peschiera del Garda in.

Fantastische zonvakantie Gardameer 🏝️ Bella Italia Happy Camp
Fantastische zonvakantie Gardameer 🏝️ Bella Italia Happy Camp
Fantastische zonvakantie Gardameer 🏝️ Bella Italia Happy Camp
Fantastische zonvakantie Gardameer 🏝️ Bella Italia Happy Camp

Vakantie highlights

 • Populaire camping in Italië, Goede ligging aan het meer, Veel Nederlandse campinggasten, Inclusief gratis excursie, Iedereen roept: volgend jaar weer, Uitstekende faciliteiten

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Tennis
 • Volleybal
 • Fietsverhuur
 • Wasmachines (zelfservice),

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!