Lekker goedkoop! zonvakantie Gardameer 🏝️ Belvedere

Prijs (per persoon)€374,-€613,- -39%
Vertrek opMaandag 3 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Gardameer »  Manerba del Garda
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Belvedere, Manerba del Garda ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 374,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Lekker goedkoop! zonvakantie Gardameer - Italië met vertrek op maandag 3 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Belvedere

8-daagse Zonvakantie naar Gardameer bij Belvedere. Samen of met het hele gezin, In een kamer of appartement, Prachtig uitzicht over Gardameer, Spring in het zwembad, Maak een boottocht over het meer, Of bezoek het historische Brescia & inclusief transfers.. De appartementen van Belvedere zijn niet groot, maar wel modern ingericht en hebben meerzicht. Het ligt prachtig en rustig aan de Baai van Manerba. Vanuit het restaurant en vanaf het terras heb je prachtig uitzicht. Tip; zie 's ochtends de zon opkomen en schitteren boven het Gardameer.

Lekker goedkoop! zonvakantie Gardameer 🏝️ Belvedere
Lekker goedkoop! zonvakantie Gardameer 🏝️ Belvedere
Lekker goedkoop! zonvakantie Gardameer 🏝️ Belvedere
Lekker goedkoop! zonvakantie Gardameer 🏝️ Belvedere

Vakantie highlights

  • Samen of met het hele gezin, In een kamer of appartement, Prachtig uitzicht over Gardameer, Spring in het zwembad, Maak een boottocht over het meer, Of bezoek het historische Brescia & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 3 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!