Korting vakantie Maggioremeer 🏝️ Regina Palace

Prijs (per persoon)€877,-€953,- -8%
Vertrek opZondag 14 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Maggioremeer »  Stresa
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Regina Palace, Stresa ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 877,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting vakantie Maggioremeer - Italië met vertrek op zondag 14 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Regina Palace

Regina Palace in Stresa is een tophotel met een mooie tuin en al jarenlang een geliefd vakantieadres. Het in de 19e-eeuwse stijl gebouwde hotel is slechts door de openbare weg gescheiden van de...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 14 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!