Last minute vakantie Sicilië 🏝️ 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten

Prijs€779,-€1025,- -24%
Vertrek opDinsdag 11 oktober 2022
Verblijf15 Dagen
AccommodatieVilla
Bestemming Italië »  Sicilië »  Agrigento
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Italië ☀ 15 Dagen in 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten, Agrigento ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 779,-  ☀ Last minute vakantie Sicilië - Italië met vertrek op dinsdag 11 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten

15-daagse Zonvakantie naar Sicilië bij 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten. Huurauto en overnachtingen, Ontdek cultuur, natuur & historie, Met indrukwekkende highlights, Zie de kraters van de Etnavulkaan, Bezoek het pittoreske Cefalù, Het bruisende Palermo en Taormina & inclusief transfers.. Ontdek op Sicilië de verborgen schatten van dit prachtige eiland onder de laars van Italië. Je vindt hier vele overblijfselen van zeer oude beschavingen, kleurrijke en unieke bloemenpracht, de Etna vulkaan en pittoreske vissersdorpjes. Pure elementen uit de barok in Catania, Romeinse en Griekse erfenissen in een ongerept landschap. Bezoek de levendige en schitterende stad Taormina, prachtig gelegen op een plateau boven een schitterende baai. Dé trekpleister van Taormina is zonder enige twijfel het imposante Grieks Romeinse theater uit de 2e eeuw. Geniet in Celafù van de pittoreske straatjes en de vele resten van de vroegere stadsmuren en de indrukwekkende 12e eeuwse kathedraal. Bezoek ook zeker de 'gelukkige stad' Palermo, met wuivende palmbomen, mooie tuinen en vele cultuurschatten. Je aandacht gaat vast ook uit naar de Griekse tempelruïnes van Agrigento, gelegen in het 'dal van de tempels.' Vereer in Piazza Armerina de unieke Romeinse keizerlijke villa met een bezoek. De vloermozaïeken, met onder meer het jachttafereel en de 'meisjes in bikini', zijn van een ontroerende schoonheid. Syracuse, eens de belangrijkste Griekse nederzetting op Sicilië en ook nog de geboorteplaats van de natuurkundige Archimedes. Lekker op je eigen tempo Sicilië ontdekken, wat een heerlijk vooruitzicht!

Last minute vakantie Sicilië 🏝️ 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten
Last minute vakantie Sicilië 🏝️ 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten
Last minute vakantie Sicilië 🏝️ 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten
Last minute vakantie Sicilië 🏝️ 15 daagse fly drive Siciliaanse Schatten

Vakantie highlights

  • Huurauto en overnachtingen, Ontdek cultuur, natuur & historie, Met indrukwekkende highlights, Zie de kraters van de Etnavulkaan, Bezoek het pittoreske Cefalù, Het bruisende Palermo en Taormina & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 11 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-09-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!