Heerlijke zonvakantie Toscane 🏝️ Village Montescudaio Human Travel

Prijs (per accommodatie)€155,-€204,- -24%
Vertrek opZaterdag 10 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Italië »  Toscane »  Montescudaio
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Italië ☀ 8 Dagen in Village Montescudaio Human Travel, Montescudaio ☀ Kindvriendelijk ☀ € 155,- per accommodatie ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ Heerlijke zonvakantie Toscane - Italië met vertrek op zaterdag 10 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Village Montescudaio Human Travel

8-daagse Zonvakantie naar Toscane bij Village Montescudaio Human Travel. In een groot mediterraans bos, Ruimte rondom de caravans, Lekker luieren, lekker zwemmen, Animatie voor alle leeftijden, Centrum Cecina op 2 km, Eropuit naar Volterra en Siena

Heerlijke zonvakantie Toscane 🏝️ Village Montescudaio Human Travel
Heerlijke zonvakantie Toscane 🏝️ Village Montescudaio Human Travel
Heerlijke zonvakantie Toscane 🏝️ Village Montescudaio Human Travel
Heerlijke zonvakantie Toscane 🏝️ Village Montescudaio Human Travel

Vakantie highlights

  • In een groot mediterraans bos, Ruimte rondom de caravans, Lekker luieren, lekker zwemmen, Animatie voor alle leeftijden, Centrum Cecina op 2 km, Eropuit naar Volterra en Siena

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Tennis
  • Volleybal
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-11-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!