Heerlijke vakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Ai Pini

Prijs (per persoon)€746,-€1130,- -34%
Vertrek opVrijdag 7 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Venetiaanse Rivièra »  Lido di Altanea
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Italië ☀ 8 Dagen in Ai Pini, Lido di Altanea ☀ € 746,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Heerlijke vakantie Venetiaanse Rivièra - Italië met vertrek op vrijdag 7 april 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Ai Pini

8-daagse Zonvakantie naar Venetiaanse Rivièra bij Ai Pini. Genieten van Italiaanse 'gelato', Lekker in je eigen appartement, Het strand en het dorp om de hoek, Meedoen in de kidsclub, Spetter de spat in het zwembad, Fun in de Italiaanse zon. De kinderen zullen een geweldige vakantie beleven in dit vakantiepark. Lekker lopend naar het strand en een heel mooi zwembad bijna voor de deur van het gerieflijke appartement. Vervelen is echt geen optie, want voor de kinderen zijn er twee zwembaden en een speeltuin aanwezig op het park. Een dagje Venetië hoort natuurlijk op het programma te staan. Je zit tenslotte aan de Venetiaanse Rivièra.

Heerlijke vakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Ai Pini
Heerlijke vakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Ai Pini
Heerlijke vakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Ai Pini
Heerlijke vakantie Venetiaanse Rivièra 🏝️ Ai Pini

Vakantie highlights

  • Genieten van Italiaanse 'gelato', Lekker in je eigen appartement, Het strand en het dorp om de hoek, Meedoen in de kidsclub, Spetter de spat in het zwembad, Fun in de Italiaanse zon

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 7 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!