Lekker goedkoop! vakantie Venetië 🏝️ Santa Chiara

Prijs (per persoon)€815,-€1058,- -23%
Vertrek opMaandag 30 januari 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Venetië »  Venetie
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Italië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Santa Chiara, Venetie ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Brussel Zaventem ☀ € 815,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Lekker goedkoop! vakantie Venetië - Italië met vertrek op maandag 30 januari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Santa Chiara

Prettig hotel en het enige hotel in Venetië dat met de auto bereikbaar is maar ook direct aan de Canal Grande ligt. Het hotel is onlangs gerenoveerd en beschikt over moderne, ruime kamers en...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 30 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-12-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!